Sautēta gaļa ar skābo krējumu

Sautēta gaļa ar skābo krējumu Foto: Sautēta gaļa ar skābo krējumu

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu gaļas
  • 2 sīpoli
  • 150 g trekna skābā krējuma
  • 1 ēdamkarote asu sinepju
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 glāze karsta ūdens vai buljona
  • sāls
  • pipari
  • malta paprika
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo, nosusina, sagriež strēmelēs.
  2. Sīpolus sagriež pusgredzenos.
  3. Dziļā pannā uzkarsē augu eļļu, cep gaļu, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
  4. Pievieno sīpolus, visu apcep.
  5. Pieber miltus, ātri samaisa, pielej ūdeni vai buljonu
  6. Samazina uguni un sautē gaļu, pannai uzliekot vāku, 40-50 minūtes.
  7. Pieber sāli, piparus, garšvielas.
  8. Skābo krējumu samaisa ar sinepēm, pievieno gaļai.
  9. Visu samaisa, sautē uz lēnas uguns, kamēr gatavs - 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes