Sautēta cūkgaļa ar kāpostiem

Sautēta cūkgaļa ar kāpostiem Foto: Sautēta cūkgaļa ar kāpostiem

Sastāvdaļas

  • 350 g cūkgaļas
  • 1 kg svaigu kāpostu
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 ēdamkarote etiķa
  • 1 ēdamkarote cukura
  • melno piparu graudiņi
  • 1 lauru lapa
  • sāls

Pagatavošana

  1. Cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos, apcep sviestā, uz lielas uguns.
  2. Pievieno sakapātu sīpolu, apcep, pievieno sīki sakapātus kāpostus, uzliek pannai vāku, samazina uguni līdz vidējam līmenim, sautē, apmaisot, 40 minūtes.
  3. Samaisa tomātu pastu ar miltiem, cukuru, etiķi, pievieno gaļai uz pannas, pievieno garšvielas, sāli, samaisa.
  4. Visu turpina sautēt vēl 10 minūtes.
  5. Cūkgaļas vietā var izmantot liellopu gaļu, vistas gaļu, kā arī, šādi var gatavot, arī padzīvojuša dzīvnieka gaļu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes