Sastāvdaļas
- 350 g cūkgaļas
- 1 kg svaigu kāpostu
- 1 sīpols
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
- 1 ēdamkarote miltu
- 1 ēdamkarote etiķa
- 1 ēdamkarote cukura
- melno piparu graudiņi
- 1 lauru lapa
- sāls
Pagatavošana
- Cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos, apcep sviestā, uz lielas uguns.
- Pievieno sakapātu sīpolu, apcep, pievieno sīki sakapātus kāpostus, uzliek pannai vāku, samazina uguni līdz vidējam līmenim, sautē, apmaisot, 40 minūtes.
- Samaisa tomātu pastu ar miltiem, cukuru, etiķi, pievieno gaļai uz pannas, pievieno garšvielas, sāli, samaisa.
- Visu turpina sautēt vēl 10 minūtes.
- Cūkgaļas vietā var izmantot liellopu gaļu, vistas gaļu, kā arī, šādi var gatavot, arī padzīvojuša dzīvnieka gaļu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!