Sastāvdaļas
- 1 vistas fileja
- 3 - 4 kartupeļi
- 3 - 4 svaigi vai marinēti gurķi
- 200 g sēņu
- 5 - 6 olas
- 2 sīpoli
- majonēze
- sāls
- melnie pipari
Pagatavošana
- Izvāra olas, kartupeļus un vistas fileju, katru atsevišķi. Sēnes apcep kopā ar vienu sīpolu.
- Izvārīto vistas fileju var vēl apcept uz pannas eļļā, tad salāti iegūs pavisam citu garšas niansi.
- Visu sagriež gabaliņos, sajauc, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pievieno smalki sagrieztu sīpolu.
- Visu sajauc ar majonēzi.
- Pusi no majonēzes daudzuma var aizvietot ar skābu krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!