Sātīgā liellopu frikadeļu zupa

Sātīgā liellopu frikadeļu zupa Foto: Sātīgā liellopu frikadeļu zupa

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu
  • 300 g liellopu maltās gaļas
  • 150 g sīpolu
  • 150 g burkānu
  • 50-100 g nūdeļu
  • 2 ēdamkarotes mannā
  • 2 lauru lapas
  • 1/2 saišķīša pētersīļu
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Maltajai gaļai pieber sāli, piparus, pievieno mannā - izmaisa.
  2. No gaļas masas izveido valrieksta lieluma bumbiņas.
  3. Sīpolus sakapā, burkānus rupji sarīvē.
  4. Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos.
  5. Katlā lej 2 l ūdens, uzvāra.
  6. Kartupeļus liek ūdenī, pievieno sīpolus, burkānus.
  7. Visu uzvāra, pieber sāli, piparus, lauru lapas.
  8. Pa vienai, verdošajā zupā liek frikadeles.
  9. Vāra 15-25 minūtes, atkarībā no frikadeļu lieluma.
  10. Pievieno nūdeles, vāra 5 minūtes, pievieno sakapātus pētersīļus, izslēdz uguni.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes