Sastāvdaļas
- 1 svaigs sarkanais kāposts
- 1/2 tējkarotes cukura
- 1 tējkarote sāls
- 20 ml etiķa
- 40 ml augu eļļas
Pagatavošana
- Kāpostus rīvē lielās skaidās vai smalki sagriež ar nazi.
- Kāpostus pārlej ar (verdošu ūdeni) karstu ūdeni un patur 15-20 minūtes.
- Kāpostiem nolej ūdeni, uz sietiņa notecina.
- Kāpostu liek trauka, pārber ar sāli, cukuru pievieno etiķi un augu eļļu.
- Sagatavotos kāpostus samaisa.
- Pirms pasniegšanas ļauj 20-30 minūtes ievilkties.
- Šādi kāposti der pie gaļas un zivs ēdieniem.
Recepti piedāvā: videovirtuve.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!