Sastāvdaļas
- 300 g sarkanās zivs filejas (lasis, forele)
- 1, gabaliņos sagriezts avokado
- 1 sarkanā paprika
- 1 mango
- 1 sarkanais sīpols
- kinzas zaļumi pēc garšas
Marinādei:
- 1/2 citrona miziņas un sulas
- 6 ēdamkarotes olīveļļas
- 1/3 glāzes mirina (japāņu garšviela)
- 1/3 glāzes rīsu etiķa
- 2 tējkarotes smalki rīvēta, svaiga ingvera
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Zivs fileju, mango, sīpolu, papriku sagriež 1 cm lielos gabaliņos.
- Visu samaisa ar sakapātiem kinzas zaļumiem.
- Samaisa visas marinādes sastāvdaļas, pārlej zivs maisījumu un atstāj uz 10 minūtēm.
- Citā bļodā, sagriezto avokado pārlej ar citrona sulu, rīvētu miziņu, pieber sāli, piparus.
- Sagatavo ēdienu pasniegšanai - šķīvī liek speciālo gredzenu, liek iekšā kārtu avokado maisījuma, virsū zivs maisījumu, rotā ar sarkanajiem ikriem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!