Sarkanās zivs un avokado seviče

Sarkanās zivs un avokado seviče Foto: Sarkanās zivs un avokado seviče

Sastāvdaļas

  • 300 g sarkanās zivs filejas (lasis, forele)
  • 1, gabaliņos sagriezts avokado
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 mango
  • 1 sarkanais sīpols
  • kinzas zaļumi pēc garšas
 Marinādei:
  • 1/2 citrona miziņas un sulas
  • 6 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1/3 glāzes mirina (japāņu garšviela)
  • 1/3 glāzes rīsu etiķa
  • 2 tējkarotes smalki rīvēta, svaiga ingvera
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Zivs fileju, mango, sīpolu, papriku sagriež 1 cm lielos gabaliņos.
  2. Visu samaisa ar sakapātiem kinzas zaļumiem.
  3. Samaisa visas marinādes sastāvdaļas, pārlej zivs maisījumu un atstāj uz 10 minūtēm.
  4. Citā bļodā, sagriezto avokado pārlej ar citrona sulu, rīvētu miziņu, pieber sāli, piparus.
  5. Sagatavo ēdienu pasniegšanai - šķīvī liek speciālo gredzenu, liek iekšā kārtu avokado maisījuma, virsū zivs maisījumu, rotā ar sarkanajiem ikriem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes