Sastāvdaļas
- 1,2 l sausa sarkanvīna
- 5 ēdamkarotes cukura
- 1 apelsīna sula
- 2 pusšķēlītēs sagriezti apelsīni
- 1 pusšķēlītēs sagriezts citrons
- 1 kanēļstandziņa
- 50 ml brendija vai konjaka
Pasniegšanai:
- 200 ml gāzēta minerālūdens
Pagatavošana
- Lielā bundulī samaisa augļus, kanēli, cukuru, apelsīnu sulu.
- Visu mazliet sastampā, lai būtu smarža, uzlej sarkanvīnu, brendiju vai konjaku - uzklāj bundulim pārtikas plēvi un liek ledusskapī vismaz uz 2 stundām, bet labāk uz nakti.
- Izņem kanēļa standziņu, pielej minerālūdeni un kārtīgi samaisa.
- Sangriju pasniedz atdzesētu, ar ledu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!