Sastāvdaļas
- 500 g kartupeļu
- 2 burkāni
- 1 ēdamkarote sviesta
- ½ tējkarotes sāls
- 1/4 tējkarotes smalko melno piparu
- ½ buljona kubiņa
- 150 g ūdens
- 500 g sēņu
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 saišķītis pētersīļu
Pagatavošana
- Notīra kartupeļus un burkānus. Sagriež vidēji lielos gabalos.
- Pannā uzkarsē taukvielas un apcep dārzeņus. Pievieno sāli un piparus.
- Sadrupina pusi no buljona kubiņa un uzkaisa uz dārzeņiem. Pielej ūdeni.
- Sautē apmēram 10 minūtes.
- Sēnes notīra un apcep eļļā, līdz iztvaiko liekais šķidrums un tās maina krāsu.
- Pievieno sāli un piparus.
- Sēnes sajauc ar dārzeņiem un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
- Pasniedz ar graudu maizi un sieru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!