Sastāvdaļas
- 350 g vistas filejas
- 500 g šampinjonu
- 300 g cieta siera
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas fileju izvāra sālsūdenī.
- Izvārītu gaļu sadala plānās šķiedrās.
- Šampinjonus noskalo, gareniski sagriež plānās šķēlītēs.
- Sēnes cep eļļā, kamēr iztvaiko šķidrums un tās mazliet apbrūnē.
- Ja vēlas, sēnes var cept sviestā, tad salātiem būs maigāka garša.
- Sieru rupji sarīvē.
- Gaļai pievieno mazliet atdzisušas sēnes, pievieno sieru - salātus jāmaisa ātri, jo siers pakusīs, un, lai, neizveidojas viens liels siera kamols.
- Pievieno majonēzi, ja nepieciešams, pieber sāli.
- Salātus liek ledusskapī, lai ievelkas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!