Šampinjonu salāti ar vistas fileju, ananāsiem un kivi

Šampinjonu salāti ar vistas fileju, ananāsiem un kivi Foto: Šampinjonu salāti ar vistas fileju

Sastāvdaļas

  • 300 g šampinjonu
  • 300 g vistas filejas
  • 150 g skābā krējuma
  • 100 g siera
  • 3 olas
  • 1 bundžiņa konservētu ananāsu
  • 1 kivi
  • 1 sīpols
  • majonēze

Pagatavošana

  1. Šampinjonus un sīpolu sagriež, apcep pannā, skābajā krējumā, atdzesē.
  2. Vistas fileju izvāra sālsūdenī, atdzesē un sagriež gabaliņos.
  3. Olas cieti izvāra, sarīvē uz rupjās rīves.
  4. Konservētos ananāsus sagriež gabaliņos.
  5. Sieru sarīvē uz vidējās rīves.
  6. Salātus liek kārtās - ceptas sēnes ar sīpoliem, vistas fileja, uzklāj majonēzi.
  7. Olas, uzklāj majonēzi, ananāsi, uzklāj majonēzi.
  8. Uzkaisa rīvētu sieru.
  9. Salātus rotā ar kivi gabaliņiem un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes