Sastāvdaļas
- 500 g šampinjonu
- 2 sīpoli
- 3 kartupeļi
- 400 g gaļas (vista, liellops vai tītars)
- 3 marinēti gurķi
- 1 burkāns
- 150 g siera
- 1 ābols
- 250 g majonēzes
Pagatavošana
- Kartupeļus un burkānu izvāra ar visu mizu - nomizo un atdzesē.
- Gaļu izvāra un atdzesē.
- Šampinjonus sīki sagriež, cep ar sakapātiem sīpoliem, atdzesē.
- Ābolu nomizo, izņem serdi.
- Visas sastāvdaļas atsevišķi sarīvē - kartupeļi, burkāns, ābols, gurķi, siers.
- Salātus liek kārtās:
- 1 kārta - sēnes, sīpoli.
- 2 kārta - kartupeļi, majonēze.
- 3 kārta - gaļa, 1/3 siera.
- 4 kārta - marinēti gurķi.
- 5 kārta - burkāni.
- 6 kārta - āboli, majonēze.
- Salātus pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Gatavus salātus atstāj 2 stundas ievilkties.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!