Sastāvdaļas
- 0,5 kg svaigu šampinjonu
- 150-200 g kausētā siera
- 2-2,5 l ūdens
- 1 sīpols
- sāls
- olīveļļa
- zaļumi (pēc garšas)
Pagatavošana
- Šampinjonus sagriež gabaliņos.
- Sīpolu sakapā.
- Sīpolu un šampinjonus apcep olīveļļā.
- Lielā katlā uzvāra ūdeni.
- Verdošajā ūdenī izšķīdina kausēto sieru, pieber sāli pēc garšas (jāņem vērā, ka kausētajā sierā jau ir sāls).
- Pāris minūtes pavāra un pievieno apceptos šampinjonus un sīpolu - samaisa - gatavs!
- Zupu pasniedz ar zaļumiem (pēc garšas).
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!