Šampinjoni vīna mērcē

Šampinjoni vīna mērcē Foto: Šampinjoni vīna mērcē

Sastāvdaļas

  • 400 g šampinjonu
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 ēdamkarote ūdens
  • 1 ēdamkarote piena
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 ēdamkarote baltvīna
  • pētersīļu zaļumu
  • sāls

Pagatavošana

  1. Šampinjonus notīra, sīki sagriež un apcep sviestā.
  2. Pielej verdoša ūdens, pienu un sautē piecas minūtes.
  3. Uzkaisa miltus, samaisa un ātri uzkarsē.
  4. Pielej vīnu, pieliek sāli un piparus pēc garšas.
  5. Pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes