Šampinjoni ar vistas fileju un sieru

Šampinjoni ar vistas fileju un sieru Foto: Šampinjoni ar vistas fileju un sieru

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 60 g Fetas siera
  • 10 lieli, svaigi šampinjoni
  • 4 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1/2 glāzes sasmalcināta Mocarellas siera
  • svaigi pētersīļi
  • malti melnie pipari pēc garšas
  • sāls pēc garšas
  • 1 ēdamkarote augu eļļas

Pagatavošana

  1. Šampinjonus noskalo, nosusina, izgriež kātiņus.
  2. Veidnē ieklāj cepamo papīru - liek šampinjonu cepurītes, uz augšu.
  3. Vistas fileju sīki sagriež.
  4. Pannā uzkarsē augu eļļu, uz vidējas uguns, liek vistas gaļu, cep 5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
  5. Sīki sagriež šampinjonu kātiņus, pievieno vistas gaļai, visu kopā cep vēl 5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
  6. Miltus samaisa ar skābo krējumu, samazina uguni, lej pannā, pieber sāli, piparus - samaisa.
  7. Turpina sutināt 8-10 minūtes, kamēr sabiezē, tad noņem no uguns.
  8. Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
  9. Sarīvētu Fetas sieru samaisa ar vistas gaļu un sēnēm, pievieno sakapātus pētersīļus - samaisa.
  10. Ar divu ēdamkarošu palīdzību, Fetas siera pildījumu liek šampinjonu cepurītēs.
  11. Pārkaisa ar sasmalcināto Mocarellas sieru, cep 15-20 minūtes. 
  12. Pildītās šampinjonu cepurītes mazliet atdzesē un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes