Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 60 g Fetas siera
- 10 lieli, svaigi šampinjoni
- 4 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1 ēdamkarote miltu
- 1/2 glāzes sasmalcināta Mocarellas siera
- svaigi pētersīļi
- malti melnie pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
- 1 ēdamkarote augu eļļas
Pagatavošana
- Šampinjonus noskalo, nosusina, izgriež kātiņus.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru - liek šampinjonu cepurītes, uz augšu.
- Vistas fileju sīki sagriež.
- Pannā uzkarsē augu eļļu, uz vidējas uguns, liek vistas gaļu, cep 5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
- Sīki sagriež šampinjonu kātiņus, pievieno vistas gaļai, visu kopā cep vēl 5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
- Miltus samaisa ar skābo krējumu, samazina uguni, lej pannā, pieber sāli, piparus - samaisa.
- Turpina sutināt 8-10 minūtes, kamēr sabiezē, tad noņem no uguns.
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Sarīvētu Fetas sieru samaisa ar vistas gaļu un sēnēm, pievieno sakapātus pētersīļus - samaisa.
- Ar divu ēdamkarošu palīdzību, Fetas siera pildījumu liek šampinjonu cepurītēs.
- Pārkaisa ar sasmalcināto Mocarellas sieru, cep 15-20 minūtes.
- Pildītās šampinjonu cepurītes mazliet atdzesē un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!