Šampānieša torte

Šampānieša torte Foto: Šampānieša torte

Sastāvdaļas

Šampanieša kūkas biskvītam:

  • 125 g miltu
  • 125 g pūdercukura
  • 125 g sviesta
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 3 olas
  • 1 tējkarote cepamā pulvera

Pildījumam:

  • 400 ml saldā krējuma
  • 2 paciņas putukrējuma stindzinātāja
  • 400 ml šampānietis
  • 2 iepakojumi citronu krēma pulveris (Piezīme: jāiemaisa auksts)

Dekorēšanai:

  • rīvēta šokolāde

Pagatavošana

  1. Vispirms sagatavo tortes biskvītu. Sviestu ar cukuru un vaniļas cukuru saputo. Olas pa vienai pakāpeniski iemaisa, turpina putot, līdz masa ir gaisīga.
  2. Iesijā cepamo pulveri un miltus un iecilā maisījumā.
  3. Kūkas formu ietauko un izkaisa ar miltiem (vai arī izklāj ar pergamenta papīru).
  4. Ielej mīklu un iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 175°C temperatūrā cep apmēram 30 minūtes.
  5. Izmēģina ar kociņu vai gatavs.
  6. Kūkai ļauj atdzist un tad izņem to no formas. Kad kūka ir auksta, pārgriež to uz pusēm horizontāli.
  7. Šampānieša kūkas pildījumam saputoto saldo krējumu ar stindzinātāju stingrās putās.
  8. Pudiņu sagatavo saskaņā ar lietošanas instrukciju, bet piena vietā izmantot šampānieti.
  9. Pievieno putukrējumu un samaisa.
  10. Pusi no pildījuma masas liek uz apakšējās kārtas, uzliek otro kārtu un atkal liek pildījuma kārtu.
  11. Šampānieša torti pārliek ar rīvētas šokolādes kārtu.
  12. Ieteikums.
  13. Noteikti izmantojiet pudiņa pulveri, ko var sajaukt aukstu,piemēram, „Paradiescreme” no Dr.Oetker.

        ● Pie šampānieša tortes, protams, labi garšos šampānietis ...

  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes