Sālīta sarkanā zivs - saldētavā

Sālīta sarkanā zivs - saldētavā Foto: Sālīta sarkanā zivs - saldētavā

Sastāvdaļas

  • 1-1,5 kg sarkanās zivs (forele, lasis)
  • augu eļļa
Tuzluk sālījumam:
  • 1 l ūdens
  • 5 ēdamkarotes sāls
  • 5 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana

  1. Ūdeni lej katlā, ber sāli, cukuru, uzvāra - pilnībā atdzesē.
  2. Zivi liek noslēdzamā traukā, pārlej ar sālījumu, uzliek vāku, trauku liek saldētavā uz 24 stundām.
  3. Nebaidieties, sālījums nesasals.
  4. Pēc noteiktā laika, zivi noskalo ūdenī, nosusina ar papīra dvieli, ieziež ar augu eļļu - zivs ir gatava ēšanai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes