Sāļie biezpiena cepumi

Sāļie biezpiena cepumi Foto: Sāļie biezpiena cepumi

Sastāvdaļas

  • 200 g sausa biezpiena
  • 200 g sviesta
  • 200 g kviešu miltu
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 ola pārziešanai

Pagatavošana

  1. Biezpienu samaļ gaļas maļamajā mašīnā.
  2. Izsijātus miltus samaisa ar sāli.
  3. Ledusskapī atdzesētu sviestu ar nazi iekapā biezpienā un miltos, līdz mīkla sāk velties kamolā.
  4. Samīca viendabīgu mīklu, atstāj 30 minūtes aukstumā.
  5. Pēc tam mīklu izveltnē apmēram 3 mm biezā plāksnē, ar veidnīti izspiež cepumus, liek uz ietaukotas palts, pārziež ar sakultu olu, cep mērenā siltumā 25 - 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes