Sastāvdaļas
- 1 tējkarote augu eļļas
- 2 ēdamkarotes smalki sakapāta mikspikla (marinēti mazi gurķīši, tomātiņi, zirnīši utt.)
- 1 ēdamkarote smalki sagriezta ingvera vai 1/2 tējkarotes ingvera pulvera
- 1/2 tējkarotes etiķa
- 2 tējkarotes cukura
- 1 tējkarote tomātu mērces
- 2 tējkarotes kukurūzas cietes
- 2 tējkarotes konjaka
Pagatavošana
- Augu eļļu uzkarsē, mikspiklu un ingveru apcep 5 minūtes.
- Cieti sajauc ar cukuru, etiķi, tomātu mērci, pielej konjaku, visu labi sajauc, līdz veidojas pasta.
- Ja nepieciešams, var pieliet mazliet ūdens.
- Ar sagatavoto pastu pārlej mikspiklu un vāra 5 minūtes, līdz mērce kļūst bieza.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!