Saldskābā mērce ķīniešu gaumē

Saldskābā mērce ķīniešu gaumē Foto: Saldskābā mērce ķīniešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 tējkarote augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes smalki sakapāta mikspikla (marinēti mazi gurķīši, tomātiņi, zirnīši utt.)
  • 1 ēdamkarote smalki sagriezta ingvera vai 1/2 tējkarotes ingvera pulvera
  • 1/2 tējkarotes etiķa
  • 2 tējkarotes cukura
  • 1 tējkarote tomātu mērces
  • 2 tējkarotes kukurūzas cietes
  • 2 tējkarotes konjaka

Pagatavošana

  1. Augu eļļu uzkarsē, mikspiklu un ingveru apcep 5 minūtes.
  2. Cieti sajauc ar cukuru, etiķi, tomātu mērci, pielej konjaku, visu labi sajauc, līdz veidojas pasta.
  3. Ja nepieciešams, var pieliet mazliet ūdens.
  4. Ar sagatavoto pastu pārlej mikspiklu un vāra 5 minūtes, līdz mērce kļūst bieza.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes