Saldskābā cūkgaļa ar ananāsiem

Saldskābā cūkgaļa ar ananāsiem Foto: Saldskābā cūkgaļa ar ananāsiem

Sastāvdaļas

  • 250 g liesas cūkgaļas
  • 125 g svaiga ananāsa
  • 1 olas dzeltenums
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 4 ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 4 ēdamkarotes rīsu etiķa
  • augu eļļa cepšanai
  • sāls

Pagatavošana

  1. Cūkgaļu sagriež 2x2 cm lielos gabalos.
  2. Tādos pašos gabalos sagriež ananāsu.
  3. Sagriezto gaļu liek bļodā, pievieno olas dzeltenumu - samaisa.
  4. Atsevišķā bļodā samaisa miltus, kartupeļu cieti, sāli - šajā maisījumā apviļā gaļas gabalus no visām pusēm.
  5. Friterī vai lielā katlā uzkarsē augu eļļu.
  6. Gatavo mērci - tomātu pastu samaisa ar cukuru un rīsu etiķi, noliek malā.
  7. Kad eļļa ir uzkarsusi, cūkgaļas gabalus fritē pa vienam, kamēr parādās gaiši zeltaina garoziņa.
  8. Ja fritēsiet ilgāk, gaļa var kļūt sausa.
  9. Fritēto cūkgaļu liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
  10. Uzkarsē dziļu pannu, (vislabāk vok pannu)liek tajā mērci, uzvāra to, liek fritēto cūkgaļu, ātri samaisa, lai mērce pilnībā pārklāj gaļu.
  11. Pievieno ananāsus, samaisa, cep 1 minūti, liek traukā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes