Saldo piparu pākstis tomātu sulā

Saldo piparu pākstis tomātu sulā Foto: Saldo piparu pākstis tomātu sulā

Sastāvdaļas

  • 16-20 saldo piparu pākstis
  • 1 l tomātu sulas
  • 2 tējkarotes sāls
  • 1 tējkarote cukura
  • 4 daiviņas ķiploka

Pagatavošana

  1. Receptē dotā deva paredzēta divu litra burku piepildīšanai.
  2. Zaļas gaļīgas saldo piparu pākstis notīra, nogriež vienu galu, izņem sēklotni un blanšē 5-8 minūtes, kamēr pākstis kļūst elastīgas un var ērti iepildīt burkā.
  3. Cieši sapilda burkās, ieliek ķiploka daiviņas un pārlej ar karstu tomātu sulu, kurai klāt ir sāls un cukurs.
  4. Uzliek dezinficētus metāla vāciņus un sterilizē: 0,5 litru burkas – 60 minūtes un litra burkas – 90 minūtes.
  5. Kā parasti burkas noslēdz un atdzesē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes