Sastāvdaļas
- 16-20 saldo piparu pākstis
- 1 l tomātu sulas
- 2 tējkarotes sāls
- 1 tējkarote cukura
- 4 daiviņas ķiploka
Pagatavošana
- Receptē dotā deva paredzēta divu litra burku piepildīšanai.
- Zaļas gaļīgas saldo piparu pākstis notīra, nogriež vienu galu, izņem sēklotni un blanšē 5-8 minūtes, kamēr pākstis kļūst elastīgas un var ērti iepildīt burkā.
- Cieši sapilda burkās, ieliek ķiploka daiviņas un pārlej ar karstu tomātu sulu, kurai klāt ir sāls un cukurs.
- Uzliek dezinficētus metāla vāciņus un sterilizē: 0,5 litru burkas – 60 minūtes un litra burkas – 90 minūtes.
- Kā parasti burkas noslēdz un atdzesē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!