Sastāvdaļas
- 450 g mandeļu
- 200 g valriekstu
- 200 g pekanriekstu
- 80 ml kļavu sīrupa
- 45 g brūnā cukura
- 45 ml svaigi spiestas apelsīnu sulas
- 2 ēdamkarotes maltas paprikas
- 4 ēdamkarotes malta rozmarīna
- 4 tējkarotes sāls
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 175°C temperatūrai.
- Sagatavo silikona veidni.
- Samaisa riekstus, sīrupu, cukuru un apelsīnu sulu.
- Pievieno maltu papriku, 2 ēdamkarotes rozmarīna, 2 tējkarotes sāls, kārtīgi samaisa.
- Riekstu masu liek veidnē, cep krāsnī 25 minūtes, cepšanās laikā masu samaisa 2 vai 3 reizes.
- Riekstu masu izņem no krāsns, iemaisa atlikušās 2 ēdamkarotes rozmarīna un 2 tējkarotes sāls.
- Masu atdzesē un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!