Saldētas baravikas ziemai

Saldētas baravikas ziemai Foto: Saldētas baravikas ziemai
  1. Baravikas sagriež 3 - 4 mm plānās šķēlēs.
  2. Pēc iespējas lēzenākā, saldēšanai paredzētā traukā ieklāj cepampapīru un kārto baraviku šķēles citu pie citas.
  3. Kad viena kārta salikta, atkal uzklāj cepampapīru un liek nākamo kārtu. Tā liek, kārtās, līdz trauks pilns.
  4. Lai baravikas nezaudētu garšu, sākumā tās saldē 20 stundas -25 grādos.
  5. Pēc tam baraviku šķēlītes var pārlikt citos traukos un uzglabāt 18 grādos.
  6. Pirms lietošanas neatlaidina, bet sasalušas uzreiz liek karstā sviestā un cep. 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes