Sastāvdaļas
- 2,5 glāzes gaišo vīnogu
- 2 glāzes baltvīna
- 1/2 glāzes cukura
Pagatavošana
- Baltvīnam pievieno 1/4 glāzes cukura un samaisa.
- Pievieno vīnogas, traukam uzliek vāku un liek ledusskapī uz 12 stundām.
- Vīnogas izņem no vīna, vīnu lej citā traukā.
- Vīnogas liek lēzenā traukā, lai apžūst.
- Citā traukā ber atlikušo cukuru un apviļā vīnogas.
- Apviļātās vīnogas liek traukā, uzklāj cepamo papīru un liek saldētavā uz 3-4 stundām.
Šis saldais ēdiens paredzēts tikai pieaugušajiem.
Pārmērīga alkohola lietošana ir kaitīga Jūsu veselībai.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!