Sastāvdaļas
- 300 g ogu
- 400 ml jogurta bez piedevām
- 400 ml iebiezināta piena ar cukuru
- 150 g auzu pārslu
- 3 ēdamkarotes brūna cukura
Pagatavošana
- Auzu pārslas ber uz sausas sakarsētas pannas un viegli apgrauzdē.
- Tad apbārsta ar cukur un viegli maisot, ļauj cukuram izkust un auzu pārslām karamelizēties.
- Jogurtu samaisa kopā ar iebiezināto pienu.
- Ogas nomazgā, nosusina un, ja tām ir kauliņi, atdala no tiem.
- Silikona veidni nedaudz ietauko ar augu eļļu.
- Veidnē lej 1/2 šķidrās masas.
- Visu pārber ar auzu grauzdētām auzu pārslām un pusi ogu.
- Pāri lej otru pusi šķidrās masas, un dekorē atlikušajām ogām.
- Liek saldētava uz 24 stundām.
- Pirms pasniegšanas atlaidiniet torti kādas 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!