Saldējuma krēms

Saldējuma krēms Foto: Saldējuma krēms

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 1 glāze piena
  • vanilīns
  • 400 g krējuma saldējuma
  • 20 g želatīna

Pagatavošana

  1. Olas saputo ar cukuru, karsējot maisa, līdz cukurs izšķīst, pievieno uzvārītu pienu, vanilīnu un uzbriedina želatīnu. 
  2. Masu atdzesē pievieno saldējumu un mikserī saputo. 
  3. Ledusskapī sarecina, pasniedz ar vīna sīrupu. 
  4. Piena un olu maisījumam var pievienot 100 g sarīvētas šokolādes, 100 g sasmalcinātu grauzdētu riekstu vai 100 g sasmalcinātu ogu vai augļu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes