Sastāvdaļas
Mīklai:
- 200 g rīsu miltu
- 20 g kartupeļu cietes
- 40 g cukura
- 500 ml piena
- 2 olas
- 30 g sviesta
- augu eļļa cepšanai
- šķipsniņa sāls
Pildījumam:
- 200 g trekna biezpiena
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma
- 3 ēdamkarotes iebiezinātā piena
- 2 banāni
Mērcei:
- 2 ēdamkarotes cukura
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 30 g sviesta
Pagatavošana
- Lielā bļodā samaisa miltus, kartupeļu cieti, cukuru un sāli.
- Pielej pienu un samaisa.
- Pievieno izkausētu sviestu, olas, sakuļ ar putojamo slotiņu.
- Cep pankūkas.
- Gatavo pildījumu - biezpienu samaisa ar skābo krējumu, iebiezināto pienu.
- Pildījumu klāj uz pankūkām, virsū izkārto banānu šķēlītes, satin blīvās ruletēs.
- Ruletes sagriež gabalos.
- Katliņā samaisa mērces sastāvdaļas, pakarsē uz uguns, kamēr tā kļūst šķidra, pārlej pankūkām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!