Sastāvdaļas
- 300 ml saldā krējuma 20% tauku
- 50 g siera 29% tauku sausnā
- 30 g sviesta
- 200 g balto sēņu
- 10 g ķiploku
- 40 ml konjaka
- 1 puravs
- sāls
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Sēnes sagriež vidēja lieluma gabaliņos.
- Puravu sagriež mazos gabaliņos, ķiplokus sakapā.
- Sieru rupji sarīvē.
- Pannā izkausē sviestu, cep puravu un ķiplokus, pēc tam sēnes.
- Kad sēnes apcepas, pievieno konjaku, aizdedzina to, kad spirts ir iztvaikojis, pievieno saldo krējumu, pieber sāli, piparus.
- Pievieno rīvētu sieru, pastāvīgi maisot, sautē, uzvāra un uzreiz noņem no uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!