Sastāvdaļas
- 500 g garneļu
- daži svaigi tomāti
- pāris svaigu gurķu
- 1/2 paprikas
- 80 g Brinzas vai Fetas siera
- 12 olīvu
- lapu salāti
- dilles un pētersīļi
- 2-3 ēdamkarotes citrona sulas
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- sāls
Pagatavošana
- Garneles aplej ar verdošu ūdeni un noņem čaulas.
- Tomātus sagriež vidēja lieluma gabaliņos.
- Tomātus liek lielā bļodā, pievieno sloksnītēs sagrieztu papriku un gurķu šķēlītes.
- Olīvas sagriež gredzentiņos, pievieno dārzeņiem.
- Salātu lapas saplēš ar rokām - pievieno dārzeņiem un olīvām.
- Pievieno garneles, gabaliņos sagrieztu sieru.
- Zaļumus sīki sakapā, pievieno salātiem, uzkaisa mazliet sāls.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!