Sastāvdaļas
- 2 vistas filejas
- 5-6 kartupeļi
- 2-3 gurķi
- lapu salāti
- 10-15 olīvas
- 1 glāze majonēzes
- 10-15 Vēžu astes sālījumā VIČI
- 5 olas
- loki
Pagatavošana
- Vistas filejas izvāra sālsūdenī gatavas.
- Kartupeļus izvāra ar visu mizu, atdzesē un novelk mizu.
- Olas cieti izvāra, pārlej ar aukstu ūdeni, noņem čaumalu.
- Vistas filejas un kartupeļus sagriež gabaliņos.
- Olas rupji sarīvē.
- Gurķus sīki sagriež, lokus sakapā.
- Dziļā traukā liek salātu sastāvdaļas, pārlej ar majonēzi - samaisa.
- Salātus atdzesē 1-2 stundas, pirms pasniegšanas, pievieno lapu salātus, VIČI vēžu astītes.
- Rotā ar olu pusītēm, olīvām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!