Sastāvdaļas
- 150 g vārītas vistas gaļas
- 1 paprika
- 150 g Ķīnas kāpostu
- 1 cieti vārīta ola
- 2 ēdamkarotes konservētu zaļo zirnīšu
- 150 g tomātu
- daži diļļu zariņi
- 5 ēdamkarotes majonēzes
- sāls pēc garšas
- 1 sīpols
Pagatavošana
- Bļodā sīki sakapā Ķīnas kāpostus.
- Vārīto vistas gaļu sagriež sīkos gabaliņos.
- Papriku sagriež nelielos gabaliņos.
- Konservētos zaļos zirnīšus ber bļodā, bez lieka šķidruma.
- Vārīto olu sakapā.
- Sīpolu sīki sakapā.
- Visas salātu sastāvdaļas samaisa, pieber sāli, pārlej ar majonēzi.
- Tomātus sagriež nelielos gabaliņos, samaisa ar sīki sakapātām dillēm, pieber mazliet sāli, samaisa.
- Tomātu kārtu liek salātu virspusē, kas arī būs, kā sarkana cepurīte.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!