Sastāvdaļas
- sīki sagrieztas krabju nūjiņas
- cieti vārītas, rupji rīvētas olas(dzeltenumi un baltumi atsevišķi
- vārīti rīsi
- sīki sagriezti svaigi gurķi
- rupji rīvēts ciets siers
- 1 bundža konservētas kukurūzas
- vārītas, attīrītas garneles
- majonēze
- sarkanie ikri
- pētersīļi
Pagatavošana
Sastāvdaļas liek kārtās:
1 kārta - rīsi
2 kārta - krabju nūjiņas
3 kārta - gurķi
4 kārta - olu dzeltenumi
5 kārta - siers
6 kārta - rīsi
7 kārta - krabju nūjiņas
8 kārta - konservēta kukurūza
9 kārta - gurķi
10 kārta - siers
11 kārta - olu baltumi
Starp visam kārtām uzklāj mazliet majonēzes.
Salātus liek ledusskapī uz 1 stundu.
Pirms pasniegšanas, rotā ar garnelēm, ikriem un sakapātiem pētersīļiem.
2 kārta - krabju nūjiņas
3 kārta - gurķi
4 kārta - olu dzeltenumi
5 kārta - siers
6 kārta - rīsi
7 kārta - krabju nūjiņas
8 kārta - konservēta kukurūza
9 kārta - gurķi
10 kārta - siers
11 kārta - olu baltumi
Starp visam kārtām uzklāj mazliet majonēzes.
Salātus liek ledusskapī uz 1 stundu.
Pirms pasniegšanas, rotā ar garnelēm, ikriem un sakapātiem pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!