Sastāvdaļas
- 2, ar visu mizu vārīti kartupeļi
- 1 sīpols
- 200 g vārītas vistas krūtiņas
- 3 cieti vārītas olas
- 150 g cieta siera
- 1/2 Ķīnas kāposta
- 200 g majonēzes
- sāls, pipari pēc garša
Pagatavošana
- Sīpolu sagriež gredzenos, vistas gaļu sagriež mazos gabaliņos.
- Vārītos olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
- Ķīnas kāpostu sīki sagriež.
- Salātu traukā liek mazliet majonēzes, uzrīvē rupji rīvētus kartupeļus.
- Virsū izkārto sīpola gredzenus, uzber sāli, piparus, uzklāj majonēzi.
- Liek vistas gaļu, virsū liek rīvētus olu baltumus.
- Pārkaisa ar rupji rīvētu sieru, uzklāj majonēzi.
- Pārkaisa smalki rīvētus olu dzeltenumus, virsū liek Ķīnas kāpostus.
- Gatavus salātus atstāj 1 stundu nostāvēties.
- Dažādojot garšu - vistas gaļu var aizvietot ar konservētu tunci vai lasi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!