Sastāvdaļas
- 260 g ledussalātu
- 200 g ķirštomātu
- 200 g svaigu gurķu
- 100 g sarkano sīpolu
- 1/2 saišķīša kinzas zaļumu
- 1 saišķītis pētersīļu
- 4 ēdamkarotes skābā krējuma
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote sinepju
- 80 g Parmas siera
Pagatavošana
- Ledussalātu lapas saplucina ar rokām.
- Pievieno sagrieztus tomātus, gurķus un sīpolus.
- Pievieno sakapātus pētersīļus un kinzas zaļumus.
- Smalki sarīvē Parmas sieru.
- Gatavo mērci - atsevišķā traukā samaisa sarīvēto sieru, sakapātus ķiplokus, skābo krējumu un sinepes.
- Mērci pārlej salātiem, kārtīgi samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!