Sastāvdaļas
- 100 g sīpolu
- 30 ml augu eļļas
- 1 sarkanā paprika
- 2 ķiploku daiviņas
- 400 g tomātu
- 1 tējkarote jūras sāls
- 1/2 tējkarotes kurkumas
- 1/2 tējkarotes ķimeņu
- 1/4 tējkarotes malta čili pipara
- 4 olas
- 1/4 tējkarotes maltu melno piparu
- 20 g pētersīļu
Pagatavošana
- Sīki sakapātus sīpolus apcep.
- Pievieno gabaliņos sagrieztu papriku.
- Kad paprika ir kļuvusi mīksta, pievieno sakapātus ķiplokus.
- Tomātus blanšē verdošā ūdenī, novelk miziņu, sagriež gabaliņos, pievieno dārzeņiem pannā, uzber sāli, garšvielas.
- Kad maisījums sāk vārīties, izveido tajā 4 padziļinājumus, katrā iesit 1 olu.
- Turpina gatavot uz lēnas uguns, kamēr olas ir gatavas, katrai olai uzber mazliet sāls, maltus melnos piparus.
- Pasniedz, pārkaisītu ar sakapātiem pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!