Sastāvdaļas
- 100 g sviesta
- 200 g baltās šokolādes
- 3 olas
- 50 ml cukura
- 2 ēd.k. Santa Maria vaniļas cukura
- 3 ēd.k. gaišā cukura sīrupa
- 1 paciņa Santa Maria safrāna
- smalki sarīvēta laima miziņa
- šķipsniņa sāls
- 150 ml kviešu miltu
- 250 ml 35% saldā krējuma
- 100 ml svaigā brūkleņu ievārījuma
Pagatavošana
- Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 175 ° C.
- Izkausējiet sviestu, noceliet no plīts un pievienojiet šokolādi.
- Saputojiet olas, cukuru un vaniļas cukuru. Pievienojiet sīrupu, safrānu, laima miziņu un sāli.
- Šokolādes un sviesta maisījumu lejiet klāt olu maisījumam. Iesijājiet miltus.
- Masu lejiet ietaukotā formā un cepiet cepeškrāsnī 20-25 min. Gatavai kūkai ir jābūt mazliet lipīgai.
- Pasniedziet atdzesētu ar brūkleņu un putukrējuma krēmu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!