Saceptas kūpinātas reņģes

Saceptas kūpinātas reņģes Foto: Saceptas kūpinātas reņģes

Sastāvdaļas

  • 180 g kūpinātu reņģu
  • 10 g sviesta
  • 15 g sīpolu
  • 1/2 olas
  • 50 g krējuma
  • 5 diļļu
  • sāls

Pagatavošana

  1. Kūpinātām reņģēm atdala ādu un asakas, fileju (90 g) sadala gabaliņos.
  2. Sasmalcinātus sīpolus sviestā apcep, pieliek reņģes, izmaisa, liek ugunsizturīgā trauciņā.
  3. Krējumā iemaisa sakultu olu, sasmalcinātas dilles un sāli, pārlej reņģēm.
  4. Cepeškrāsnī sacep, sasmalcinātas dilles un sāli, pārlej reņģēm. Cepeškrāsnī sacep.
  5. Kūpinātas reņģes var aizstāt ar kūpinātu karpu, vimbu, mencu vai asari.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes