Sastāvdaļas
- 2 vistas filejas
- 150 g šķiņķa
- 150 g siera
- 100 ml trekna saldā krējuma
- 3 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote sakapātu zaļumu
- augu eļļa cepšanai
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sieru sagriež šķēlēs.
- Šķiņķi sagriež plānās sloksnītēs.
- Vistas fileju sagriež 3 garenās šķēlēs.
- Katru šķēli izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, virsū liek 2 šķiņķa sloksnītes, virsū šķiņķim liek siera šķēli.
- Satin ruletes, nostiprina ar koka iesmiņiem.
- Pannā sakarsē augu eļļu, liek ruletes, cep no visām pusēm, kamēr kļūst zeltainas.
- Lej pannā saldo krējumu, pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, pieber piparus, uzkaisa zaļumus.
- Visu sutina uz mazas uguns, kamēr saldais krējums, gandrīz iztvaikojis.
- Piedevām var pasniegt rīsus, dārzeņus, utt.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!