Ruletes Cordon Bleu saldā krējuma mērcē

Ruletes Cordon Bleu saldā krējuma mērcē Foto: Ruletes Cordon Bleu saldā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

 ● 2 vistas filejas
 ● 150 g šķiņķa
 ● 150 g siera
 ● 100 ml trekna saldā krējuma
 ● 3 ķiploka daiviņas
 ● 1 ēdamkarote sakapātu zaļumu
 ● augu eļļa cepšanai
 ● sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sieru sagriež šķēlēs.
  2. Šķiņķi sagriež plānās sloksnītēs.
  3. Vistas fileju sagriež 3 garenās šķēlēs.
  4. Katru šķēli izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, virsū liek 2 šķiņķa sloksnītes, virsū šķiņķim liek siera šķēli.
  5. Satin ruletes, nostiprina ar koka iesmiņiem. 
  6. Pannā sakarsē augu eļļu, liek ruletes, cep no visām pusēm, kamēr kļūst zeltainas.
  7. Lej pannā saldo krējumu, pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, pieber piparus, uzkaisa zaļumus.
  8. Visu sutina uz mazas uguns, kamēr saldais krējums, gandrīz iztvaikojis. 
  9. Piedevām var pasniegt rīsus, dārzeņus, utt.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes