Sastāvdaļas
- 200 g cepumu
- 20 g cukura
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- 100 ml ūdens
- 80 g kokosriekstu skaidiņu
- 80 g sviesta
- 60 g pūdercukura
Pagatavošana
- Cepumus sadrupina, pievieno kakao pulveri un samaisa.
- Cukuru izkausē karstā ūdenī, pielej cepumu maisījumam, visu sakuļ elastīgā masā.
- Sviestu sakuļ ar pūdercukuru, samaisa ar kokosriekstu skaidiņām.
- Uz pārtikas plēves liek cepumu masu, virsū vienmērīgi izklāj kokosriekstu krēmu.
- Satin ruleti, liek saldētavā vismaz uz 1 stundu.
- Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!