Sastāvdaļas
- 130 g miltu
- 130 g cukura
- 4 olas
Pildījums:
- 200 g zemesriekstu halvas
- 100 g skābā krējuma
- 150 g tumšās šokolādes
Pagatavošana
- Ar elektrisko putotāju saputo olas un cukuru līdz masas daudzums palielinās aptuveni 3 reizes.
- Tad masai pakāpeniski pievieno miltus un rūpīgi samaisa.
- Mīklu ieklāj 20 x 30 cm lielā kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
- Cep 200°C temperatūrā 15 - 20 minūtes.
- Gatavo biskvītu apgāž otrādi uz tīra virtuves dvieļa un ātri, bet rūpīgi noņem cepamo papīru.
- Tad biskvītu sarullē ruletē un tad atrullē (šī darbība jāveic, lai vēlāk rullējot, biskvīts nesalūztu).
- Krēms: Virtuves kombainā sasmalcina halvu un sajauc ar skābo krējumu.
- Krēmu pārklāj pār biskvītu un rūpīgi sarullē.
- Šokolādi izkausē un pārlej pār ruletes virsmu.
- Ruleti ievieto ledusskapī uz 4 - 5 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!