Rulete ar zemesriekstu halvu

Rulete ar zemesriekstu halvu Foto: Rulete ar zemesriekstu halvu

Sastāvdaļas

  • 130 g miltu
  • 130 g cukura
  • 4 olas
Pildījums:
  • 200 g zemesriekstu halvas
  • 100 g skābā krējuma
  • 150 g tumšās šokolādes

Pagatavošana

  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas un cukuru līdz masas daudzums palielinās aptuveni 3 reizes.
  2. Tad masai pakāpeniski pievieno miltus un rūpīgi samaisa.
  3. Mīklu ieklāj 20 x 30 cm lielā kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  4. Cep 200°C temperatūrā 15 - 20 minūtes.
  5. Gatavo biskvītu apgāž otrādi uz tīra virtuves dvieļa un ātri, bet rūpīgi noņem cepamo papīru.
  6. Tad biskvītu sarullē ruletē un tad atrullē (šī darbība jāveic, lai vēlāk rullējot, biskvīts nesalūztu).
  7. Krēms: Virtuves kombainā sasmalcina halvu un sajauc ar skābo krējumu.
  8. Krēmu pārklāj pār biskvītu un rūpīgi sarullē.
  9. Šokolādi izkausē un pārlej pār ruletes virsmu.
  10. Ruleti ievieto ledusskapī uz 4 - 5 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes