Rūgušpiena pankūkas

Rūgušpiena pankūkas Foto: Rūgušpiena pankūkas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze rūgušpiena
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 1 ola
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • sāls pēc garšas
  • cukurs pēc garšas
  • 3 g cepamā pulvera

Pagatavošana

  1. Dziļā bļodā iesit olu, sakuļ vieglās putās.
  2. Pieber sāli, turpina kult, pielej rūgušpienu, cukuru, cepamo pulveri, visu samaisa.
  3. Masai pievieno miltus, samaisa, pievieno 2 ēdamkarotes augu eļļas, vēlreiz samaisa.
  4. Sakarsē pannu, uzlej 1/2 ēdamkarotes augu eļļas un izpludina.
  5. Ar lielu karoti vai kausiņu pannas vidū lej mīklu un izpludina pa visu pannu.
  6. Līdzko mīkla malās savelkas, veidojot garoziņu, pankūku apgriež otrādi, mazliet pacep. 
  7. Ja protat, varat pankūku apgriezt otrādi gaisā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes