Sastāvdaļas
- 1 glāze rūgušpiena
- 4 ēdamkarotes miltu
- 1 ola
- 3 ēdamkarotes augu eļļas
- sāls pēc garšas
- cukurs pēc garšas
- 3 g cepamā pulvera
Pagatavošana
- Dziļā bļodā iesit olu, sakuļ vieglās putās.
- Pieber sāli, turpina kult, pielej rūgušpienu, cukuru, cepamo pulveri, visu samaisa.
- Masai pievieno miltus, samaisa, pievieno 2 ēdamkarotes augu eļļas, vēlreiz samaisa.
- Sakarsē pannu, uzlej 1/2 ēdamkarotes augu eļļas un izpludina.
- Ar lielu karoti vai kausiņu pannas vidū lej mīklu un izpludina pa visu pannu.
- Līdzko mīkla malās savelkas, veidojot garoziņu, pankūku apgriež otrādi, mazliet pacep.
- Ja protat, varat pankūku apgriezt otrādi gaisā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!