Sastāvdaļas
- 1 glāze rūgušpiena
- 4 ēdamkarotes miltu
- 1 ola
- 3 ēdamkarotes augu eļļas
- sāls pēc garšas
- cukurs pēc garšas
- 3 g cepamā pulvera
Pagatavošana
- Dziļā bļodā sakuļ olu vieglās putās.
- Pieber sāli, turpina kult, pielej rūgušpienu, cukuru, cepamo pulveri - visu kārtīgi samaisa.
- Masai pievieno miltus, samaisa, pievieno augu eļļu, vēlreiz visu samaisa.
- Sakarsē pannu, kamēr parādās viegls dūmiņš, uzlej 1/2 ēdamkarotes augu eļļas, izpludina pa visu pannu.
- Ar ēdamkaroti vai mazu kausiņu pannas vidū lej mīklu un apļveida kustībām, izpludina to pa visu pannu.
- Cep uz lielas uguns,līdzko mīkla saraujas malās, veidojot garoziņu, apgriež pankūku otrādi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!