Rozā rulete

Rozā rulete Foto: lh4.ggpht.com

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 60 ml piena
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 100 g miltu
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls
  • 3 olas

Pildījumam:

  • 2 glāzes dzērveņu
  • 2 glāzes cukura

Pagatavošana

  1. Cepeškrāsni uzsilda līdz 190°C temperatūrai, cepamajā plātī ieklāj cepamo papīru.
  2. Katliņā uzkarsē pienu ar sviestu gandrīz līdz vārīšanās temperatūrai.
  3. Olas saputo ar cukuru. Miltus sajauc ar kartupeļu miltiem un cepamo pulveri un izsijā.
  4. Pievieno sāli un visu šo maisījumu pievieno olām ar cukuru.
  5. Samaisa ar koka karoti, pievieno pienu. Samaisa līdz viendabīgai masai.
  6. Masu lej uz cepešplāts un cep 10 minūtes, nepārtraukti uzmanot.
  7. Pildījumam dzērvenes sasmalcina kopā ar cukuru blenderī.
  8. Kad biskvīts ir izcepies, to nekavējoties pārliek no plāts uz mitra dvieļa ar visu papīru un satin rullī.
  9. Atstāj apmēram 20 - 30 minūtes, pēc tam uzmanīgi atrullē.
  10. Biskvītu pārsmērē ar pildījumu un ar papīra palīdzību sarullē un atstāj uz 2 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes