Rosols

Rosols Foto: Rosols

Sastāvdaļas

  • 200 g vārītu kartupeļu
  • 150 g vārītu biešu
  • 100 g marinētu gurķu
  • 50 g ābolu
  • 200 g liellopu vai liesas cūkgaļas
  • 1 siļķe
  • 3 cieti vārītas olas
  • 2 glāzes krējuma
  • mārrutki
  • sāls
  • cukurs
  • etiķis
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Vārītu gaļu, kartupeļus, bietes, nomizotus gurķus, ābolus, olas un siļķi sagriež kubiņos.
  2. Krējumam pievieno sāli, cukuru, mārrutkus un etiķi.
  3. Mērcē sagrieztos produktus liek šādā secībā: āboli, gurķi, gaļa, siļķe, bietes, kartupeļi, olas.
  4. Rasolu ar divām dakšiņām izcilā un kārto traukā.
  5. Rotā ar gurķiem, olu un zaļumiem.
  6. Ja vēlas, rasolam var pielikt sasmalcinātu sīpolu (50 g).

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes