Sastāvdaļas
- 900 g zivs filejas (bute, pangasija)
- 1 ēdamkarote olīveļļas vai saulespuķu eļļas
- 1/2 citrona sulas
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
- 1/2 glāzes rīvmaizes
- 20 g rīvēta Parmas siera
- pētersīļi
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 230°C temperatūrai.
- Zivs fileju sagriež gabalos, katru gabalu aprasina ar eļļu un citrona sulu, uzber piparus un sāli.
- Pētersīļus sakapā, samaisa ar rīvmaizi un sieru.
- Katru zivs filejas gabalu apviļā rīvmaizes maisījumā un liek uz restītēm.
- Zem restītēm liek veidni, kurā ieklāta folija.
- Katru zivs filejas gabalu vēlreiz aprasina ar eļļu, cep uz restītēm 15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!