Rīvmaizē un Parmas sierā panēta zivs fileja

Rīvmaizē un Parmas sierā panēta zivs fileja Foto: Rīvmaizē un Parmas sierā panēta zivs fileja

Sastāvdaļas

  • 900 g zivs filejas (bute, pangasija)
  • 1 ēdamkarote olīveļļas vai saulespuķu eļļas
  • 1/2 citrona sulas
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 1/2 glāzes rīvmaizes
  • 20 g rīvēta Parmas siera
  • pētersīļi

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 230°C temperatūrai.
  2. Zivs fileju sagriež gabalos, katru gabalu aprasina ar eļļu un citrona sulu, uzber piparus un sāli.
  3. Pētersīļus sakapā, samaisa ar rīvmaizi un sieru.
  4. Katru zivs filejas gabalu apviļā rīvmaizes maisījumā un liek uz restītēm.
  5. Zem restītēm liek veidni, kurā ieklāta folija.
  6. Katru zivs filejas gabalu vēlreiz aprasina ar eļļu, cep uz restītēm 15 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes