Rīvētu kartupeļu un biezpiena klimpas

Rīvētu kartupeļu un biezpiena klimpas Foto: Rīvētu kartupeļu un biezpiena klimpas

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes rīvētu kartupeļu
  • 200 g biezpiena
  • 1 ola
  • 3 ēdamkarotes krējuma
  • sāls
  • milti
  • sviests

Pagatavošana

  1. Sarīvētajiem kartupeļiem nospiež sulu, masai pieliek biezpienu, olu, krējumu, sāli un ar miltainām rokām veido apaļas vai iegarenas klimpas.
  2. Verdošā viegli sālītā ūdenī klimpas vāra, pēc uzpeldēšanas aizvākotā katlā vēl patur 10 minūtes.
  3. Klimpas no šķidruma izņem ar putu karoti, pasniedz ar sabrūnētu sviestu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes