Sastāvdaļas
- 200 g rīsu
- 100 g žāvēta bekona
- 150 g konservētu zaļo zirnīšu
- 400 g šampinjonu
- burkāns
- 2 tomāti
- sīpoli
- puravs
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 1 glāze sakņu buljona
- saišķītis pētersīļu
- sāls
- pipari
- 1/2 tējkarotes karija
Pagatavošana
- Rīsus izvāra.
- Sēnes apcep sviestā, pievieno ripiņās sagrieztus burkānus, pēc tam sasmalcinātu sīpolu un purava ripiņas.
- Vis mazliet pasautē.
- Pievieno kariju, vārītos rīsus, iepriekš apceptas bekona šķēlītes.
- Pārlej ar buljonu un sautē 5 minūtes.
- Iemaisa zirnīšus un gabaliņos sagrieztus tomātus, sasmalcinātus zaļumus un vel nedaudz pasautē.
- Sāli un piparus pievieno pēc garšas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!