Sastāvdaļas
- 1/3 glāzes garo graudu rīsu
- 5 ēdamkarotes olīveļļas
- 1,5 vidēju kabaču
- 5 - 6 tomāti
- sāls, pipari
- 1 sīpols
- 3 sasmalcinātu ķiploka daiviņu
- 2 viegli sakultas olas
- 1 tējkarote sasmalcināta svaiga timiāna
- 1/2 glāzes rīvēta Parmas siera
Pagatavošana
- Izvāra rīsus, pievieno timiānu, sāli un maltus melnus piparus.
- Kabačus sagriež ripiņās. Tāpat sagriež arī tomātus.
- Uz pannas eļļā apcep sasmalcinātu sīpolu.
- Viegli apcep kabačus.
- Cepamo formu iesmērē ar sviestu, tajā liek rīsus, tad sīpolus, pēc tam kabačus, un tomātus.
- Olas viegli sakuļ, sajauc ar ķiploku un sieru un pārlej dārzeņiem un rīsiem.
- Cep cepeškrāsnī 200°C temperatūrā 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!