Rīsu sacepums ar bumbieriem

Rīsu sacepums ar bumbieriem Foto: Rīsu sacepums ar bumbieriem

Sastāvdaļas

  • 220 ml piena
  • 3 ēdamkarotes rīsu
  • 1 olas dzeltenums
  • cukurs, sāls pēc garšas
  • 1/4 bumbiera

Pagatavošana

  1. Verdošā pienā liek rīsus un pēc uzvārīšanās, vāra 15-20 minūtes.
  2. Atdzesē, pievieno olas dzeltenumu, cukuru, sāli, nomizotu, sīkos gabaliņos sagrieztu bumbieri.
  3. Visu samaisa un liek ar sviestu ieziestā, ar rīvmaizi apkaisītā veidnē.
  4. Cep 170°C temperatūrā, 30 minūtes.
  5. Gatavu sacepumu atdzesē un pasniedz pārlietu ar izkausētu sviestu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes