Rīsu sacepums ar bumbieriem

Rīsu sacepums ar bumbieriem Foto: Rīsu sacepums ar bumbieriem

Sastāvdaļas

● 220 ml piena
● 3 ēdamkarotes rīsu
● 1 olas dzeltenums
● cukurs, sāls pēc garšas
● 1/4 bumbiera

Pagatavošana

    1. Verdošā pienā liek rīsus un pēc uzvārīšanās, vāra 15-20 minūtes.
    2. Atdzesē, pievieno olas dzeltenumu, cukuru, sāli, nomizotu, sīkos gabaliņos sagrieztu bumbieri.
    3. Visu samaisa un liek ar sviestu ieziestā, ar rīvmaizi apkaisītā veidnē.
    4. Cep 170°C temperatūrā, 30 minūtes.
    5. Gatavu sacepumu atdzesē un pasniedz pārlietu ar izkausētu sviestu.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes