Rīsu buberts

Rīsu buberts Foto: Rīsu buberts

Sastāvdaļas

  • 150 g rīsu
  • 6-7 ēdamkarotes ūdens
  • 1 glāze piena
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1 naža gals sāls
  • 5 olas
  • 5 ēdamkarotes
  • cukura
  • 70 g sviesta

Pagatavošana

  1. Katlā lej ūdeni, pienu, pieber sāli tik daudz, lai piens būtu viegli sāļš.
  2. Pieber rīsus un sautē gatavu; pievieno vaniļas cukuru, saputotu sviestu ar olu dzeltenumiem un cukuru, pēdējos iecilā saputotus olu olu baltumus, visu mazliet pakarsē.

    Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes