Sastāvdaļas
- glāze rīsu
- 1 burkāns
- 2 tomāti
- 1 sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- 150 g zaļo pākšu pupiņu
- 100 g zaļo zirnīšu
- 150 g brokoļu
- 80 g baltvīna
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolu sasmalcina, apcep sakarsētā olīveļļā, pievieno saspiestu ķiploka daiviņu, sīki sagrieztu burkānu.
- Pievieno rīsus, visu apcep.
- Pielej baltvīnu, palielina uguni un iztvaicē to.
- Sīki sagriež tomātus, kopā ar zaļajiem zirnīšiem liek pie rīsiem, pielej 300 ml karsta ūdens.
- Pievieno sāli, piparus, sautē 10 minūtes.
- Pievieno pākšu pupiņas, brokoļus, turpina gatavot 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!